marquee Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat
Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat

In 8 stappen naar de beste bookmaker

Er komt veel bij kijken wanneer je je beste online bookmaker wilt vinden. Wat is voor jou het belangrijkst: de odds? De bonussen? De snelle stortingsmethode? Of is het aantal weddenschappen het belangrijkst?
We hebben de acht belangrijkste stappen op een rijtje gezet die je helpen beoordelen wat essentieel is en wat minder belangrijk.

De 8 stappen:

#1 De odds

Niet voor niets hebben we odds op nummer 1 gezet. Het is verreweg het belangrijkste criterium. Uiteindelijk gok je met het doel om te winnen.
Je kunt naar een oddsvergelijker gaan om te bepalen welke online bookmaker de meeste oddswaarde biedt. De oddsvergelijkers vertellen je wat de beste odds zijn voor één enkele wedstrijd, maar niet bijvoorbeeld:

  • Dat de odds van de Premier League beter zijn dan die van bijvoorbeeld de Nederlandse Eredivisie.
  • Dat weddenschappen zoals “1×2 half time” veel slechtere odds bieden dan “1×2 full time”.
  • Wat de beste combinatie van odds is als je op veelvouden gokt.

#2 De betrouwbaarheid

Het is absoluut noodzakelijk dat je je weddenschappen plaatst bij een betrouwbare online bookmaker. Wees je ervan bewust dat online bookmakers zich niet onderscheiden door alleen maar betrouwbaar te zijn. Alle Nederlandse bookmakers op onze site zijn 100% betrouwbaar en hebben een online kansspel vergunning in Nederland.
Het is overigens belangrijk om te weten dat betrouwbaar zijn niet betekent dat de uitbetalingspercentages hoger zijn.

#3 De bonussen en promoties

De meeste online bookmakers bieden (aantrekkelijke) welkomstbonussen aan, meestal tot de waarde van je storting, met een maximum van 100 euro (of equivalent) of incidenteel 250 euro (of equivalent). Houd er wel rekening mee dat het meestal niet zo eenvoudig is om de bonus terug te verdienen. Online bookmakers kennen beloningen toe door gebruik te maken van specifieke inzetvoorwaarden.

Circus welkomstbonus
Circus biedt een hoge welkomstbonus van € 250

Zorg er dus voor dat je de Algemene voorwaarden van de welkomstbonussen leest. En vergeet niet dat de welkomstbonus maar één keer kan worden ontvangen.

Verschillende online bookmakers zullen ook persoonlijke bonussen toekennen. Je loyaliteit aan een bookmaker en je gemiddelde inzetbedragen bepalen deze bonussen. Persoonlijke beloningen hebben meestal geen uitgebreide inzetvoorwaarden.

#4 Het aanbod van sportweddenschappen

De beschikbaarheid van veel sporten, (voetbal) competities en soorten weddenschappen leiden ongetwijfeld tot een betere wedomgeving. Hoe meer zielen hoe meer vreugd! Wij concluderen dat de meeste online bookmakers een breed scala aan weddenschappen aanbieden. Alle bookmakers dekken de grote voetbalcompetities. De standaard 1×2 weddenschap is ook altijd beschikbaar. Bijna alle online bookmakers bieden in-play (live) weddenschappen aan. De meerderheid biedt ook speciale weddenschappen aan zoals over/under, beide teams scoren en Asian handicap. Maar sommige bookmakers bieden een groter aanbod van sportweddenschappen dan andere.

Als je zin hebt in de meer exotische soorten weddenschappen, moet je wat beter gaan rondkijken. Weddenschappen zoals het aantal gele kaarten of het aantal hoekschoppen worden inderdaad niet door alle door ons beoordeelde online bookmakers aangeboden. Deze weddenschappen zijn in feite minder belangrijk voor ons omdat dit soort weddenschappen een behoorlijk slechte oddswaarde hebben.

#5 De beschikbare betaalmethoden

Tegenwoordig bieden alle bookmakers meer dan voldoende mogelijkheden om geld op je rekening te storten. je kunt storten met alle gangbare creditcards, alle gangbare bankrekeningen/iDEAL en Paypal. 

De snelheid van stortingen en opnames en de kosten die hiermee gemoeid zijn, verschillen echter sterk bij de online bookmakers. De meeste bookmakers zullen je betalingen binnen een dag of twee op je bankrekening storten. Maar er zijn ook uitzonderingen. Een paar bookmakers betalen je binnen een dag uit en bij een paar duurt het maar liefst 4-5 dagen.

De kosten voor opname kunnen ook aanzienlijk verschillen. Sommige bookmakers brengen niets in rekening voor opnames; sommige bookmakers vragen zelfs 12 euro! (of gelijkwaardig) voor elke keer dat u geld wilt opnemen. Zorg ervoor dat je de algemene voorwaarden met betrekking tot betalingen controleert.

#6 De helpdesk

Is de beschikbaarheid van een helpdesk belangrijk? Niet voor je odds waarde, dat is zeker. Maar als je toch een probleem hebt (betaling, verkeerde berekening van de winst, enz.), dan is het prettig als je online bookmaker een goede helpdesk heeft. Verschillende online bookmakers bieden een chatfunctie aan, wat meestal een snelle en efficiënte manier is om uw problemen op te lossen.

#7 De gebruiksvriendelijkheid van de site/app

Tot onze verbazing is dit een van de belangrijkste criteria die verschillende advieswebsites voor sportweddenschappen gebruiken wanneer ze een bookmaker rangschikken. Maakt het uit hoe de site eruit ziet? Onze ervaring is dat je er vrij snel aan went. En het levert je zeker niet meer winst op. We zijn echter online bookmakers tegengekomen die een behoorlijk vreselijke gebruikerservaring hebben.

#8 Het design van de site/app

Het design van een site is subjectief en naar onze mening niet het belangrijkst. Iedereen heeft en andere mening. Een goed ontworpen website is fijn, maar het vergroot je win kans niet.

Conclusie

Het belangrijkst is dat jouw bookmaker de laagste inzetmarge heeft voor de competities en wedstrijden waar jij graag op inzet. Bookmakers hebben verschillende gemiddelde uitbetalingen, en deze verschillen per competitie en type weddenschap. Zelfs het tijdstip waarop je je weddenschap plaatst, kan er enorm toe doen. Het gaat uiteindelijk het meest om geld winnen, geld besparen en In minder om het design van de een website of de aanwezigheid van een helpdesk. In onze bookmakers overzicht vind je in ieder geval actuele reviews van de bookmakers met een vergunning in Nederland.

Verantwoord gokken

Verantwoord spelen betekent dat gokken vooral leuk moet zijn en je altijd moet kunnen stoppen.
Indien je problemen ervaart met gokken, neem dan contact op met Loket Kansspel.

Populaire bookmakers

Wedden bij Circus
Free bets
€250
JACKS