marquee Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat
Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat

American Football

American Football is in de US is één van de meest populaire sporten. Maar ook in Nederland wordt het steeds meer gespeeld en zijn er meer fans, waardoor de sport ook interessanter wordt om op te wedden.
We kennen allemaal wel de Super Bowl met sterren als Beyoncé of Jennifer Lopez, als belangrijk event van de NFL (National Football League), maar hoe zit het spel ook alweer in elkaar.
Alles over wedden op American Football
American Football wordt gespeeld met een soort rugby bal en elf spelers in het veld. De wedstrijd duurt vier keer vijftien minuten, zonder time-outs of wissels.
Er zijn totaal per team 46 spelers en een team kan onbeperkt wisselen.
Het veld bestaat uit zogenaamde zones en doelpalen in de end-zone. Je scoort punten door de bal naar de end-zone van de tegenstander te krijgen.
Dit kan op verschillende manieren en levert verschillende punten op; via een speler achter de end zone, of wel een touchdown (6 pt), via de kicker tussen de doelpalen, of wel een field goal (3 pt) of een point after touchdown (1 á 2 pt) of safety (2 pt).
Waar kun op wedden bij American Football?
Het meest wordt gewed op de winnaar van de wedstrijd of de winnaar van een kwart. Maar ook de helft met de hoogste score, het totaal aantal touchdowns of welk team als eerste scoort zijn interessante bets.

Top bookmakers voor wedden op American Football

American Football wordt steeds populairder bij bookmakers en iedere bookmaker biedt wel gokken op American Football aan. Maar de ene bookmakers is toch populairder dan de andere. Het verschil zit in bonussen op bijvoorbeeld specifieke wedstrijden, live wedden en livestreaming en het aantal gokkers op American Football bij deze bookmaker. Daarom hier onze top bookmakers voor gokken op American Football.
Wedden bij Circus
Free bets
€250
JACKS

American Football & nieuws