marquee Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat
Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat

Basketbal

Wedden op basketbal, en dan met name op NBA (National Basketball Association) wedstrijden, wordt steeds populairder. En dat is met een reden.
Bij basketbal zijn er veel wedopties die het spannend en interessant maken en er is veel te verdienen. Je kunt inzetten op de winnaar van een wedstrijd, maar ook op wie er een kwart wint. Een wedstrijd duurt namelijk 4 x 12 minuten. En zo kan het gebeuren dat de winnaar van een kwart niet de winnaar van de wedstijd is.
alles over wedden op basketbal
Je kunt wedden op teams met klinkende namen zoals de Boston Celtics, Minnesota Twins, Detroit Tigers of Atlanta Hawks, maar ook op Rookie van het jaar of Coach van het jaar. En eigenlijk wel het hele jaar door. Bijna iedere dag is er bijvoorbeeld wel een NBA wedstrijd met grote sterren zoals Kevin Durant of Stephen Curry.
Voor wedden op basketbal, het spel, hoe werkt het ook alweer?
Basketbal wordt gespeeld tussen twee teams met elk 5 spelers. Daarnaast zitten er 7 wisselspelers op de bank. Het doel is natuurlijk om zoveel mogelijk punten te verzamelen. Een normaal schot of een lay-up levert 2 punten op en een afstandsschot buiten de ring levert 3 punten op. Wie na 4 keer 12 minuten (NBA) de meeste punten heeft wint de wedstrijd. Er zal altijd een winnaar zijn en bij een gelijkspel is er altijd 5 minuten verlenging.

Top bookmakers voor wedden op basketbal

Basketbal is een populaire sport bij bookmakers en bijna iedere bookmakers biedt bijna wedden op basketbal aan. Maar de ene bookmakers is toch populairder dan de andere. Het verschil zit in bonussen op bijvoorbeeld specifieke basketbalwedstrijden, live wedden en livestreaming en het aantal gokkers op basketbal bij deze bookmaker. Daarom hier onze top bookmakers voor gokken op basketbal.
Wedden bij Circus
Free bets
€250
JACKS

Basketbal & nieuws