marquee Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat
Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat

Boksen

Er wordt steeds meer gewed op internationale bokswedstrijden in Nederland. En er is ook genoeg om op te wedden op boksen.
Per wedstrijd zijn er zo wel meer dan 20 wedopties, zoals uiteraard wie wint de match, maar ook wie gaat er knock-out, of knock-down. Wanneer eindigt het gevecht of wat is het totaal aantal ronden en gaat wel door tot het eind.
Alles over wedden op boksen
Voor wedden op boksen, het spel, hoe zit het ook alweer?
Boksers spelen maximaal 12 ronden. Om een bokswedstrijd te winnen moet de bokser punten verzamelen. Er wordt door 3 tot 5 juryleden per ronde geteld met het zogenaamde ’10 point must system’. Dit betekent dat per ronde de juryleden tien punten moeten toewijzen. Als iemand neergeslagen wordt, een knockdown, wordt een extra punt afgetrokken. Na 12 ronden telt de jury alle punten en is er een winnaar.
Een andere manier om een bokswedstrijd te winnen is om iemand tijdens de wedstrijd Knock Out (KO) te slaan. Als een deelnemer neergeslagen wordt (met minimaal een knie op de grond) is er sprak van een knockdown. Als de bokser niet opstaat binnen 10 tellen, is er sprake van een Knock Out. Ook kan een sprake zijn van een technische knock out (TKO). Dit is het geval wanneer een bokser niet meer verder kan of mag door verwondingen of te veel aangeslagen te zijn.

Top bookmakers voor wedden op boksen

Boksen is zeker populair bij bookmakers en iedere bookmaker biedt wel wedden op boksen aan. Maar de ene bookmakers is toch populairder dan de andere. Het verschil zit in bonussen op bijvoorbeeld specifieke bokswedstrijden, live wedden en livestreaming en het aantal gokkers op boksen bij deze bookmaker. Daarom hier onze top bookmakers voor gokken op boksen.
JACKS