marquee Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat
Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat

Darts

Darts is al jaren niet meer weg te denken uit Nederland. Van oorsprong was darten en dus ook wedden op dartwedstijden vooral heel populair in de UK.
Raymond van Barneveld heeft de dart sport jaren geleden weer serieus op de kaart gezet in Nederland. Maar inmiddels zijn we ook vele goede darters rijker zoals Michael van Gerwen, die record na record breekt.
En is veel te wedden op darts.
Uiteraard wie van de 2 darters wint, maar ook op het totaal aan legs, op de meest 180’s of en 9-darter en op de speler met de hoogste check-out.
Alles over wedden op darts
Maar er zijn nog meer opties, zoals de juiste uitslag van de wedstrijd voorspellen of het aantal 180’s in de wedstrijd of soms zelfs het aantal 180’s per darter.
Wereldwijd zijn er veel grote darttoernooien. De belangrijkste; zijn; MatchPlay Darts, Premier League Darts, World Championship, World Grand Prix, Grand Slam, PDC World Cup en de Champions League. De wedopties verschillen per toernooi verschillen en naast pre-match bets wordt er ook veel live gewed op darten.
En dan het spel darts: hoe werkt het ook alweer?
Beide spelers beginnen met een score van 501 en gooien om de beurt 3 pijlen (vanaf 2,37 meter). De score wordt afgetrokken van de 501, totdat er een 0 over blijft. Dit vergt naast goed gooien, vooral ook veel rekenwerk om uiteindelijk goed uit te komen.

Top bookmakers voor darts

Darts is heel populair bij bookmakers en iedere bookmakers biedt wel gokken op darts aan. Maar de ene bookmakers is toch populairder dan de andere. Het verschil zit in bonussen op bijvoorbeeld specifieke dartwedstrijden of darttoernooien, live wedden en livestreaming en het aantal gokkers op darten bij deze bookmaker. Daarom hier onze top bookmakers voor gokken op darts.
Wedden bij Circus
Free bets
€250
JACKS

Darts & nieuws