marquee Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat
Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat

Formule 1

Formule 1 is de laatste jaren immens populair geworden en niet in de laatste plaats omdat we er een sporticoon bij hebben in Nederland; Max Verstappen voor Red Bull natuurlijk.
Ieder Formule 1 weekend volgt een groot deel van Nederland de Formule 1 race in het in weekend via Viaplay, livestreams en liveblogs om vooral Max te volgen en wordt er vol gewed op o.a. de GP van Zandvoort, de GP van Spa Francorchamps, de GP van Bachrein, de GP van Barcelona om er maar een paar te noemen.
Alles over wedden op Formule 1
Je kunt eigenlijk wel het hele jaar door wedden op Formule 1, vooral op wie er uiteindelijk wint natuurlijk. Maar ook wedden op het vergelijken van 2 coureurs tijdens de race, dus wie van beiden het beste presteert, of zelfs op het verschil in tijd tussen coureurs. F1 is een hele strategische sport. En vooral bij F1 is daarom live wedden zo spannend; verandering van het weer en de bandenstrategie kan de uitslag enorm beïnvloeden en verandert de koers van de race.
Voorafgaand aan de feitelijke Formule 1 race wordt ook al veel gewed in de kwalificaties, dus wie bijvoorbeeld Q1, Q2 en Q3 wint.

Top bookmakers Formule 1

Formule 1 is één van de populairste sporten bij bookmakers en iedere bookmakers biedt eigenlijk wel gokken op Formule 1. Maar de ene bookmakers is toch populairder dan de andere. Het verschil zit in specifieke bonussen bij Formule 1 races, live wedden en livestreaming en het aantal gokkers op Formule 1 bij deze bookmaker. Daarom hier onze top bookmakers voor gokken op Formule 1.
Wedden bij Circus
Free bets
€250
JACKS

Formule 1 & nieuws