marquee Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat
Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat

Golf

Golf is een sport die steeds populairder wordt, zowel in zelf spelen als in kijken en dus ook in het wedden op golfwedstrijden. Kijk alleen maar naar hoeveel aandacht sportzenders aan golf besteden.
Het aantal Nederlandse golfers is weliswaar beperkt, maar ook internationale golfers zijn enorm populair. En ieder jaar is er weer een enorme diversiteit aan toernooien zoals de Ryders Cup en Masters met top golfers zoals (de come back van) Tiger Woods, Tommy Fleetwood en Rory McIlroy.
Wedden op golf
Bij golf wordt er vooral gewed op de uiteindelijke winnaar, wie de cut haalt, de leider van de 1e ronde, wie maakt een hole-in-one, maar er zijn zo wel 40 verschillende wedopties per golftoernooi. Waarbij de vorm van de speler, maar ook weersomstandigheden invloed hebben en interessante factoren zijn.

Golf, hoe werkt het ook alweer?
Met golf is het de bedoeling om met zo min mogelijk slagen de bal in een hole te slaan. Je gebruikt hiervoor verschillende soorten golfclubs.
Een golfbaan bestaat in principe uit 18 holes waarvan elke hole een andere afstand en moeilijkheidsgraad heeft. Elke hole wordt aangeduid met een ‘par’ (professional average result). De par is het gemiddeld aantal slagen wat een professionele golfspeler over de hole zou moeten kunnen doen.
Als je wilt wedden op golf is het handig om zowel de banen als de spelers goed te leren kennen, dus veel golf wedstrijden en toernooien te kijken. Maar je ook te verdiepen in de statistieken van de specifieke baan.
Wat termen die van belang zijn. Driving accuracy; hoe hoger het percentage hoe meer directe slagen vanaf de tee. Driving distance;, het gemiddelde aantal meters geslagen vanaf de tee. Putting average; het gemiddelde aantal puts per green.

Top bookmakers voor wedden op golf

Golf wordt steeds populairder om te wedden en veel bookmakers bieden gokken op golf aan. Maar de ene bookmakers is toch populairder dan de andere. Het verschil zit in bonussen op bijvoorbeeld specifieke golf toernooien, live wedden en livestreaming en het aantal gokkers op golf bij deze bookmaker. Daarom hier onze top bookmakers voor gokken op golf.
Wedden bij Circus
Free bets
€250
JACKS

Golf & nieuws