marquee Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat
Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat

Honkbal

Honkbal (of Baseball) is een van oorsprong Amerikaanse sport die al een hele tijd voet aan de grond heeft in Nederland. Bij de meer ervaren gokker is wedden op honkbal heel erg geliefd.
Je hebt ieder jaar bijvoorbeeld de Major League Playoffs wat een gigantisch aantal mensen trekt die willen wedden op honkbal met internationaal aansprekende teams, zoals de NY Yankees, de NY Mets en de PIT Pirates.
En per wedstrijd zijn wel zo 80+ aan wedopties, zoals op speler, team en wedstrijd niveau. Denk hierbij aan het aantal runs, outs, strike en natuurlijk home-runs.
Alles over wedden op honkbal
Voor wedden op honkbal, het spel, hoe werkt ook alweer?
Een honkbalwedstrijd is tussen twee teams van 9 personen en bestaat uit 9 innings (rondes). Elk team speelt per inning één beurt. De beurt (halve inning) is over als er driemaal out (uit) gespeeld wordt, ook wel driemaal 0 genoemd. Een veld bestaat uit de werpheuvel (waar de pitcher zit) en daaromheen vier honken (bases in het Engels).
Per halve inning valt het ene team aan (slaat de bal en gaat honken lopen) en verdedigt het andere team (en levert de pitcher, catcher en de verdedigers). De pitcher gooit de bal over het vierde honk (de thuisplaat) en moet hierbij in de slagzone van de slagman gooien (tussen knie en elleboog).
Gooit de pitcher niet goed en maakt de slagman geen slagbeweging, dan is de worp wijd en mag deze opnieuw. Na viermaal wijd mag de slagman naar het eerste honk lopen. Hetzelfde geldt als hij een bal tegen het lichaam krijgt. Een punt wordt gescoord als de thuisplaat wordt gehaald.
Waar kun je op wedden bij honkbal?
Je kunt bij honkbal wedden op de winnaar van drie internationele competities: American League, National League en World Series.

Top bookmakers voor honkbal

Honkbal is een populaire sport bij bookmakers en iedere bookmaker biedt wel wedden op honkbal aan. Maar de ene bookmakers is toch populairder dan de andere. Het verschil zit in bonussen op bijvoorbeeld specifieke honkbalwedstrijden, live wedden en livestreaming en het aantal gokkers op honkbal bij deze bookmaker. Daarom hier onze top bookmakers voor gokken op honkbal.
Wedden bij Circus
Free bets
€250
JACKS