marquee Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat
Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat

Rugby

Het enthousiasme voor rugby is de laatste jaren in Nederland enorm gegroeid, zowel als sport om te volgen, maar dok om op te wedden en vooral internationaal.
Rugby Leagues zoals in Frankrijk, Engeland of Australië zijn heel erg populair om op te wedden. Maar ook de grote toernooien, zoals Six Nations, het WK en de wereldbeker.
Alles over gokken op rugby
En er zijn veel wedopties internationaal, soms wel meer dan 50. Het meest wordt bij rugby ingezet op de punten van een team en de scores van een team of welk team de laatste of eerste try scoort.
Voor wedden op rugby, het spel, hoe zit het ook alweer?
Rugby speel je met een ovalen bal. Twee teams nemen het tegen elkaar op met elk 15 spelers (in de Rugby League variant zijn dat 13 spelers). Een rugby wedstrijd duurt 2 x 40 minuten en binnen deze tijd is het natuurlijk de bedoeling om meer punten te scoren dan je tegenstander. De punten worden gescoord door de bal over de doellijn van de tegenstander te drukken (de zogenaamde tryline) of door de bal tussen de twee palen te trappen.
De punten die je kunt scoren zijn de volgende; scoren over de doellijn (een try) = 5 punten, scoren met een extra punt na een try = 2 punten, scoren met een normale kick tussen de palen = 3 punten.

Beste bookmakers voor wedden op rugby

Rugby wordt steeds populairder bij bookmakers en iedere bookmaker biedt wel gokken op rugby aan. Maar de ene bookmakers is toch populairder dan de andere. Het verschil zit in bonussen op bijvoorbeeld specifieke rugby wedstrijden of rugbytoernooien, live wedden en livestreaming en het aantal gokkers op rugby bij deze bookmaker. Daarom hier onze top bookmakers voor gokken op rugby.
Wedden bij Circus
Free bets
€250
JACKS