marquee Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat
Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat

Tennis

Tennis is van oudsher een erg populaire sport en daardoor ook het wedden op tennis. Tennis bestaat al eeuwenlang, zelfs het Wimbledon toernooi al vanaf eind 19e eeuw.
En is dan ook regelmatig een interessante tenniswedstrijd, ATP toernooien of Grand Slam, zoals Wimbeldon, US Open, Australian Open, Roland Garros of de Dutch Open, waar je op in kunt zetten. Je kunt wedden op wie de wedstrijd wint, maar ook op de uiteindelijke uitslag.
Wedden op tennis
Je zet in op het totaal aantal sets, het totaal aantal tiebreaks, de score per set of het uiteindelijke wedstrijd resultaat.
En het is nog interessanter en spannender natuurlijk als onze Nederlandse tennisspelers ook weer van zich doen laten gelden.
Voor wedden op tennis, “game, set en match”, hoe zit het ook alweer?
Tennis heeft een bijzondere puntentelling die in de middeleeuwen in Frankrijk is ontstaan. Een match of wedstrijd wordt meestal gespeeld op basis van twee gewonnen sets. In grote toernooien (Grand Slam, Masters en Davis Cup) moeten de mannen drie sets winnen. Een set wordt gewonnen door de speler die het eerst 6 games wint.
Een game win je door vier gewonnen punten, die geteld worden als 0 (“love”), 15, 30 en 40. Er is een verschil van 2 punten nodig om te winnen. Als het 40-40 (“deuce”) wordt, worden er nog minimaal 2 punten gespeeld. De winnaar van het eerste punt komt op voordeel (“advantage”). Als deze speler ook het daaropvolgende punt wint, is de game beëindigd.
Waar kun je op wedden bij tennis?
De meest gangbare wedoptie is: “wie wint de game”? Maar er is meer op op te wedden, zoals het totaal aantal games, of het aantal sets. Je kunt ook wedden op de exacte score, een handicap of op even of oneven games.

Top bookmakers voor wedden op tennis

Tennis is één van de meest populaire sporten bij bookmakers en iedere bookmaker biedt wel wedden op tennis aan. Maar de ene bookmakers is toch populairder dan de andere. Het verschil zit in bonussen op bijvoorbeeld specifieke tenniswedstrijden of tennis toernooien, live wedden en livestreaming en het aantal gokkers op tennis bij deze bookmaker. Daarom hier onze top bookmakers voor gokken op tennis.
Wedden bij Circus
Free bets
€250
JACKS