marquee Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat
Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat

Voetbal

Het wedden op voetbalwedstijden is verreweg het meest populair in Nederland en dat is niet voor niets. Het is de sport met het grootste aanbod aan verschillende sportweddenschappen.
Zo zijn er wereldwijd honderden competities en tienduizenden teams waar je op kunt wedden. En voor iedere voetbalwedstrijd is het ook nog eens mogelijk om verschillende weddenschappen af te sluiten, dit kan per wedstrijd soms wel oplopen tot 80 verschillende wedopties op een wedstrijd.
Daarom staat voetbal bovenaan bij de bookmakers.
Alles over wedden op voetbal
Wat zijn de wedopties bij voetbal?
De meest gangbare zijn natuurlijk; welke club gaat er winnen of de 1 x 2 weddenschap. Je zet dan in op de thuisploeg (1), gelijkspel (x) of de bezoekende club (2). Maar er zijn veel en veel meer opties, zoals welke club maakt het eerste doelpunt of wie wint de competitie.
Er wordt het meest gegokt op de wedstrijden in de hogere divisies: de Premier League en de Eredivisie, Overige internationale leagues en competities, zoals LaLiga, de Bundesliga, Serie A, Ligue 1, de UEFA Champignons League en Europa League scoren ook hoog. Maar ook in de lagere divisies, zoals de Eerste Divisie of Secunda Liga, is genoeg om voor te strijden. Zoals wie gaat er promoveren? En afhankelijk van de teams en de voorspelbaarheid van de uitslag, heeft dit invloed op de odds en dus ook je winkans.

Top bookmakers voor wedden op voetbal

Voetbal is de populairste sport bij bookmakers en iedere bookmakers biedt gokken op voetbal aan. Maar de ene bookmakers is toch populairder dan de andere. Het verschil zit in bonussen op bijvoorbeeld specifieke voetbalwedstrijden, live wedden en livestreaming en het aantal gokkers op voetbal bij deze bookmaker en de odds. Daarom hier onze top bookmakers voor gokken op voetbal.
Wedden bij Circus
Free bets
€250
JACKS

Voetbal & nieuws