marquee Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat
Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat

Wielrennen

Wedden op wielrennen is, net zoals bij Formule 1, golf of tennis, de laatste jaren enorm populair geworden.
Door het grote aantal “rondes” kun je regelmatig inzetten op wielerwedstrijden, die het hele jaar door gepland staan. Waaronder de grote rondes zoals de Tour de France, de Vuelta, de Giro d’Italia. Of de één van de klassiekers zoals de ronde van Vlaanderen, Luik-Bastenaken-Luik, Milaan-San Remo of Parijs-Roubaix of de ronde van Lombardijen.
Alles over wedden op wielrennen
Bij wedden op wielrennen zijn er veel opties.
Er wordt ingezet op de uiteindelijk winnaar van de koers of de tour. Maar bij een tour of wedstijd zijn er natuurlijk veel meer wedopties. Wie wint de dagzege of wie wint welke een trui? Of wel wie wint de gele of bolletjes trui in de Tour, de roze trui in de Giro de roze trui of de rode trui in de Vuelta.
De mate van populariteit per wedstrijd wordt ook hier wel bepaald door de kansen van de Nederlandse wielrenners. Maar ook of we als land een rol spelen in de organisatie, zoals de start van de Tour de France in 2015 of de Vuelta in 2022.
Wielrennen, de sport. Bij wielrennen draait het om snelheid, uithoudingsvermogen, maar vooral ook ploegentactiek, Ondanks dat er uiteindelijk één persoon als snelste over de finish gaat, is wielrennen een ploegensport. Een duidelijke taakverdeling tussen knechten en renners zorgt er voordat dat het team en de kopman wint.

Top bookmakers voor wedden op wielrennen

Wielrennen wordt steeds populairder bij bookmakers en iedere bookmaker biedt wel wedden op wielrennen aan. Maar de ene bookmakers is toch populairder dan de andere. Het verschil zit in bonussen op bijvoorbeeld specifieke wielrenwedstrijden, live wedden en livestreaming en het aantal gokkers op wielrennen bij deze bookmaker. Daarom hier onze top bookmakers voor gokken op wielrennen.
Wedden bij Circus
Free bets
€250
JACKS

Wielrennen & nieuws