marquee Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat
Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat

Vind de beste odds

Een sportgokker moet altijd op zoek naar de beste odds. Per bookmaker kunnen odds verschillen, dus het is belangrijk dat je goed zoekt naar welke bookmaker voor jou de beste odds heeft.

Wanneer je die bookmaker met de beste odds hebt ontdekt voor jouw favoriete sportwedstrijd, zul je al snel merken dat de impact enorm is. Besparingen kunnen al snel oplopen tot enkele honderden euro’s (of equivalent) per jaar. Het kan dus lonen om te wisselen van bookmaker. 

Waarom verdiepen in het vinden van de beste odds?

Wist je dat weddenschappen op sommige sportwedstrijden, toernooien of competities een hoger rendement op leveren dan anderen?
Een interessant feit. Weddenschappen op de Premier League leveren spelers ongeveer 5% meer rendement op dan een weddenschap op de Nederlandse Eredivisie. Je zult dit niet gemakkelijk ergens terug vinden, laat staan de verschillende strategieën die worden gebruikt door de honderden bookmakers die er zijn. Maar het is essentiële informatie voor alle sportgokkers.

Met andere woorden, het is niet altijd duidelijk wat de gokmarges zijn, dus verdiep je hierin. 

Waarom een bookmaker kiezen met de beste odds?

Maakt het veel uit als je al je inzetten bij een specifieke bookmaker plaatst? Het antwoord is duidelijk een vol ‘ja’. Als je al je inzetten in je leven bij elkaar optelt, zal je winst veel hoger zijn als je bij de juiste bookmaker gokt. Het heeft meer impact dan je misschien denkt. Zeker voor sportgokkers die grotere bedragen inzetten.

Voorbeeld:

Het onderstaande voorbeeld toont de winst/verlies-impact in vergelijking met 4 denkbeeldige soorten spelers. Elke sportgokker zet hetzelfde bedrag in, 3.000 eenheden in totaal per speler:

De vier sportgokkers kiezen tussen de volgende vier denkbeeldige bookmakers:

  • Bookmaker A: gem. uitbetaling van 98%. De inzetmarge is 2%.
  • Bookmaker B: gem. uitbetaling van 96%. De inzetmarge is 4%.
  • Bookmaker C: gem. uitbetaling van 94%. De inzetmarge is 6%.
  • Bookmaker D: gem. uitbetaling van 92%. De inzetmarge is 8%

De verschillen tussen de spelers en hun gekozen bookmaker zijn behoorlijk groot. Of je nu een “slechte” speler of een “uitstekende” speler bent, je kunt uw winst met ongeveer 200 eenheden verhogen als je bij bookmaker A gokt in plaats van bij bookmaker D.

Waarom moet je odds vergelijken?

Naast dat odds per bookmaker verschillen, is het ook nog eens zo dat odds per wedstrijd of soort weddenschap het verschil kunnen maken. Kijk en vergelijk dus altijd goed naar de verschillen in odds als je start. Zeker als je ook nog eens door wedt met je winst bij een bookmaker, dan kan het verschil tussen bookmakers behoorlijk oplopen.

Populaire bookmakers

Wedden bij Circus
Free bets
€250
JACKS