marquee Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat
Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat

Wat is een "win to nil" weddenschap?

Een populaire wedoptie bij sport is de “win to nil” weddenschap.
Maar wat is het precies, hoe werkt het en bij welke sporten wordt “win to nil” wedden veel ingezet? 

Hoe werkt een "win to nil" weddenschap?

Een “win to nil” weddenschap is vrij eenvoudige weddenschap. Het enige wat je hoeft te doen is voorspellen welk team er zal winnen en of de tegenstander geen doelpunt zal scoren.

Als je een “win to nil” weddenschap plaatst, moet het gekozen team niet alleen winnen, maar ook voorkomen dat de tegenstander een doelpunt maakt. Als het gekozen team wint, maar de tegenstander scoort wel een doelpunt, dan verlies je de weddenschap.

Wat zij populaire sporten bij "win to nil" wedden?

Er zijn verschillende sporten waarop je een “win to nil” weddenschap kunt plaatsen, maar voetbal is veruit de meest populaire.

Voetbal is een sport waarbij doelpunten essentieel zijn, dus daarom is het mogelijk om te voorspellen dat bijvoorbeeld een tegenstander geen doelpunten scoort. 

Dit geldt ook voor sporten zoals rugby, hockey, handbal en tennis. Bij tennis is het spelen van een “win to nil” weddenschap wel wat lastiger, maar je kunt deze wedoptie wel inzetten op bijvoorbeeld een bepaalde set.

Wat zijn voorbeelden van "win to nil" weddenschappen?

 1. Stel dat Liverpool thuis speelt tegen Chelsea. Als je denkt dat Liverpool de wedstrijd zal winnen en geen doelpunten zal incasseren, kun je een “win to nil” weddenschap plaatsen op Liverpool. Dit betekent dat Liverpool de wedstrijd moet winnen zonder dat Chelsea een doelpunt scoort.

 2. Als Barcelona uit speelt tegen Real Madrid en je denkt dat Barcelona zonder tegendoelpunten zal winnen, kun je een “win to nil” weddenschap plaatsen op Barcelona.

 3. Je kunt ook een “win to nil” weddenschap plaatsen op een specifieke helft van de wedstrijd. Bijvoorbeeld, je kunt een weddenschap plaatsen op Bayern München om de eerste helft te winnen zonder dat de tegenstander een doelpunt scoort.

 4. Bij tennis kun je een “win to nil” weddenschap plaatsen op een bepaalde set. Als je denkt dat Novak Djokovic de derde set van een wedstrijd zal winnen zonder dat zijn tegenstander een game scoort, kun je een “win to nil” weddenschap plaatsen op Djokovic om die set te winnen.

Tips voor "win to nil" wedden

Als je van plan bent om een “win to nil” weddenschap te plaatsen, zijn hier een paar tips om je te helpen bij het maken van een goede voorspelling:

 1. Onderzoek de teams:
  Het is belangrijk om de teams die je wilt inzetten grondig te onderzoeken en hun prestaties in het verleden te analyseren. Bekijk de statistieken van de teams, zoals hun gemiddelde doelpunten per wedstrijd en hun verdedigingsstatistieken.

 2. Houd rekening met de wedstrijdomstandigheden:
  De wedstrijdomstandigheden, zoals het weer en de locatie van de wedstrijd, kunnen een grote invloed hebben op de prestaties van de teams. Houd hier rekening mee bij het maken van je voorspelling.

 3. Let op blessures en schorsingen:
  Blessures en schorsingen van belangrijke spelers kunnen van invloed zijn op de prestaties van het team. Houd daarom de blessurestatus en eventuele schorsingen van belangrijke spelers in de gaten voordat je een weddenschap plaatst.

 4. Analyseer de tegenstander:
  Analyseer ook de tegenstander van het team waarop je wilt inzetten. Hoe goed zijn ze in het scoren van doelpunten? Zijn ze in vorm? Door dit te doen, kun je beter inschatten of het team waarop je wilt inzetten daadwerkelijk in staat is om de tegenstander zonder doelpunt te verslaan

Wat is conclusie over "win to nil" wedden

Al met al kan “win to nil” wedden een leuke en potentieel lucratieve manier zijn om op sportwedstrijden te gokken bij Nederlandse bookmakers

Deze weddenoptie biedt de mogelijkheid om te voorspellen welk team wint zonder dat de tegenstander een doelpunt scoort, wat een uitdaging kan zijn maar ook hogere odds en uitbetalingen kan opleveren.

Populaire bookmakers

Wedden bij Circus
Free bets
€250
JACKS

Verantwoord gokken

Als je gaat wedden op sport, wed dan verstandig.
Verantwoord spelen betekent dat gokken vooral leuk moet zijn en je altijd moet kunnen stoppen. Indien je problemen ervaart met gokken, neem dan contact op met Loket Kansspel.