marquee Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat
Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat

Bonussen

Bookmakers bieden veel verschillende promoties en bonussen aan en doen met acties en promoties hun uiterste best om jou als (beginnende) sportgokker welkom te heten. Maar ook om je als speler te behouden.
Welke bonussen bieden bookmakers aan?
Bookmakers bieden altijd vaste bonussen aan. Maar soms ook seizoens-of evenement gebonden bonussen, zoals specifiek voor een WK of EK voetbal, of een wielerkoers zoals de Tour de France. Deze bonussen zijn bookmaker afhankelijk. 
We hebben de belangrijkste en algemene bonussen voor je op een rijtje gezet; free bets, stortingsbonus en welkomstbonus.  

Disclaimer: bonussen bij bookmakers zijn alleen beschikbaar als je 24 jaar of ouder bent.f

Free bets

Een free bet is een gratis weddenschap en de ideale manier om een bookmaker uit te proberen en daarnaast kun je ook nog eens risicoloos geld winnen!

Een free bet wordt ook vaak aangeboden als welkomstbonus of loyaliteitsbonus.
Als welkomstbonus soms wel onder voorwaarde van een minimaal stortingsbedrag en als loyaliteits bonus vaak voor een specifieke sport of competitie.   

Stortingsbonus

Een stortingsbonus is een bonus die je ontvangt bij een storting in de vorm van een welkomstbonus of reload bonus. Stortingsbonussen komen praktisch altijd met een bonuspercentage van tussen de 25 en 200%.

 

Het meest voorkomende is de stortingsbonus van 100% oplopend tot een maximum bedrag in euro’s.

Welkomstbonus

Een welkomstbonus is een bonus die jij ontvangt als je je als nieuwe speler aanmeldt bij een bookmaker en goksite. Deze bonus is eenmalig en alleen geldig als nieuwe speler.

 

Welkomstbonussen zijn er in veel varianten: van stortingsbonus, freebets, gratis spins, risk free bet, gratis weddenschappen tot free spins.

Populaire bookmakers met goede bonussen

Wedden bij Circus
Free bets
€250
JACKS