marquee Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat
Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat

Wat zijn de beste wedstrategieën?

Bij het wedden op sport is het van groot belang dat je vooraf goed nadenkt over je wedstrategie. Welke sporten, competities, type sportweddenschap, limieten en bookmakers zijn zo maar een paar items die je daarbij tegenkomt. Onderstaande wedstrategieën en tips en tricks kunnen je helpen de beste bookmaker te vinden. Speel daarbij altijd met mate! 

Wedden op sport, de 5 gouden regels

Er gaat niets boven een weddenschap op een sportwedstrijd. Als het niet voor het geld is, is het wel om je favoriete team of sporter te steunen. Sportweddenschappen zijn voor de meeste sportgokkers een geweldige manier om het plezier bij het kijken naar een wedstrijd te vergroten.
Maar het is een “jungle out there”. Er zijn veel opties en mogelijkheden om sportweddenschappen af te sluiten bij veel verschillende bookmakers.
Volg daarom de 5 gouden regels voor wedden op sport.

Vind de beste odds

Een sportgokker moet altijd op zoek naar de beste odds. Vraag een sportgokker wat odds zijn, en je krijgt waarschijnlijk wel een antwoord.
Maar wat zijn goede odds? En hoe bepaal je wat voor jou de beste odds zijn? Voldoende informatie over odds is essentieel, maar ook de bookmaker vinden met de beste odds en het vergelijken van odds per bookmaker.

Vind betrouwbare bookmakers met goede odds

Het vinden van een bookmaker is niet moeilijk. Het kan wel een grotere uitdaging zijn om betrouwbare bookmakers te vinden die uitstekende odds bieden. Maar wat maakt een bookmaker betrouwbaar?
Geweldige quoteringen, een heerlijke welkomstbonus of een geweldig mobiel platform maken ongetwijfeld deel uit van je selectieproces voor je volgende online bookmaker. Het plaatsen van je weddenschappen bij een gerespecteerde en betrouwbare online bookmakers zou ook deel moeten uitmaken van het proces. Waarom?

Check goed de verschillen in odds

De odds van een bepaalde sportwedstrijd lijken over het algemeen redelijk gelijk, het verschil tussen 1,80 en 1,85 is ogenschijnlijk niet groot.
Echter schijn bedriegt… een klein verschil kan uiteindelijk significant zijn. Er zijn grote verschillen in bookmakers.

Laatste sportnieuws

 • Russin (16) beleeft sprookje op...
  on 01/06/2023

  De zestienjarige Mirra Andreeva heeft hoge ogen gegooid op Roland Garros. De Russin verraste dinsdag al met een simpele overwinning in haar […]

 • Roma-fans belagen arbiter Taylor en...
  on 01/06/2023

  Scheidsrechter Anthony Taylor en zijn gezin zijn donderdag door Roma-fans belaagd op het vliegveld in Boedapest. De aanhang van de […]

 • Sparta houdt stand in Utrecht en zet...
  on 01/06/2023

  Sparta heeft op bezoek bij FC Utrecht goede zaken gedaan in de strijd om Europees voetbal. De nummer zes van de Eredivisie was in de eerste […]

 • Sinner laat matchpoints liggen in...
  on 01/06/2023

  Jannik Sinner heeft donderdag verzuimd twee matchpoints te verzilveren in zijn tweederondepartij tegen Daniel Altmaier. In een wedstrijd […]