marquee Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat
Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat

Wat zijn outright weddenschappen?

Een outright weddenschap is een type sportweddenschap waarbij een speler inzet op de uiteindelijke winnaar van een toernooi of competitie. Dit kan zijn bijvoorbeeld de winnaar van een voetbalcompetitie, een tennistoernooi, of een Formule 1-seizoen.
Outright weddenschappen worden vaak geplaatst voordat een evenement begint, maar kunnen ook tijdens het evenement worden geplaatst, afhankelijk van de bookmaker. De odds voor outright weddenschappen kunnen veranderen gedurende het evenement afhankelijk van de prestaties van de teams of individuele spelers.

wat zijn outright weddenschappen?

Voorbeelden van outright weddenschappen

Er zijn veel verschillende soorten outright weddenschappen die beschikbaar zijn voor sportliefhebbers, afhankelijk van de sport en het evenement. Hier zijn enkele voorbeelden:

  • Voetbal: Wedden op de winnaar van een competitie, zoals de Eredivise, Premier League in Engeland of La Liga in Spanje.
  • Tennis: Wedden op de winnaar van een Grand Slam-toernooi, zoals Wimbledon, Roland Garros of US Open.
  • Formule 1: Wedden op de winnaar van het wereldkampioenschap.
  • Golf: Wedden op de winnaar van een grote toernooi, zoals de Masters of de US Open.
  • American Football: Wedden op de winnaar van een Super Bowl
  • Wielrennen: Wedden op de winnaar van de Tour de France.

Wat zijn de voordelen van outright weddenschappen?

Outrights kunnen al voor een wedstrijd worden ingezet

Outright weddenschappen kunnen worden geplaatst voordat een evenement begint, waardoor je in staat bent om je inzetten te plaatsen voordat de odds veranderen als gevolg van de prestaties van de teams of individuele spelers.

Outrights bieden groter winstkansen

Omdat outright weddenschappen gaan over het voorspellen van de uiteindelijke winnaar van een toernooi of competitie, is de kans groter dat je wint dan bij wedstrijdspecifieke weddenschappen, waar de kans kleiner is omdat je maar op één wedstrijd inzet.

Outrights bieden hogere odds

Omdat outright weddenschappen gaan over het voorspellen van de uiteindelijke winnaar van een toernooi of competitie, is de kans groter dat je wint dan bij wedstrijdspecifieke weddenschappen, zoals 1X2 wedden of over/under wedden, waar de kans kleiner is omdat je maar op één wedstrijd inzet.

Er is een grote keuze bij outright weddenschappen

Outright weddenschappen zijn beschikbaar voor een groot aantal sporten en toernooien, waardoor er een groter aanbod is om uit te kiezen en dus meer kans om een sport te vinden waarin je geïnteresseerd bent

Wat zijn de nadelen van outright weddenschappen?

Outright wedden is een lange termijn weddenschap

Omdat outright weddenschappen vaak worden geplaatst voordat een evenement begint, kan het soms lastig zijn om te bepalen wie de favorieten zijn en wie de underdogs zijn. Hierdoor kan het lastig zijn om een weloverwogen beslissing te nemen over je inzetten.

Outright weddenschappen hebben hogere risico's

Omdat outright weddenschappen gaan over het voorspellen van de uiteindelijke winnaar van een toernooi of competitie, is het risico groter dan bij wedstrijdspecifieke weddenschappen. Dit komt omdat er meer onbekende factoren in het spel zijn die het resultaat kunnen beïnvloeden.

Outright weddenschappen zijn moeilijker te voorspellen

Outright weddenschappen zijn vaak moeilijker te voorspellen dan wedstrijdspecifieke weddenschappen, omdat er meer onbekende factoren in het spel zijn. Bijvoorbeeld een blessure van een belangrijke speler, of een onverwachte prestatie van een underdog team of speler.

Conclusie

Outright weddenschappen zijn een leuke manier zijn om betrokken te blijven bij je favoriete sport of competitie, zelfs tussen wedstrijden door. Je kunt bijvoorbeeld wedden op wie er gaat winnen van het kampioenschap of hoeveel overwinningen een specifieke coureur gaat behalen. Er zijn veel verschillende soorten outright weddenschappen beschikbaar, dus je kunt kiezen waar je in geïnteresseerd bent. Bovendien, bookmakers bieden vaak aantrekkelijke odds en bonussen voor outright weddenschappen, dus het is verstandig om verschillende bookmakers te vergelijken voordat je inzet.

Populaire bookmakers

Wedden bij Circus
Free bets
€250
JACKS