marquee Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat
Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat Flying Bat

Wat zijn pre-match weddenschappen?

Er zijn verschillende manieren om te wedden, zoals live wedden, pre-match wedden en virtueel wedden. Elk met unieke voordelen en nadelen. Wat zijn voorbeelden van pre-match weddenschappen en bij welke sport zijn ze interessant?

wat zijn pre-match weddenschappen?
image by DALL.E

Wat is pre-match wedden?

Pre-match wedden is de meest traditionele manier van wedden en wil zeggen dat je een weddenschap plaatst voordat een wedstrijd begint. Dit biedt de mogelijkheid om rustig de wedstrijd of de teams te analyseren en de weddenschap daarop te baseren.

Welke voor-en nadelen heeft pre-match wedden?

De voordelen van pre-match wedden?

Pre-match wedden geeft je de tijd om de wedstrijd en teams rustig te bestuderen en een weloverwogen keuze te maken over je inzet. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je snel moet reageren op veranderingen tijdens de wedstrijd, dus het is een stuk minder stressvol dan live wedden. Bovendien, als je goed geïnformeerd bent over de teams, kun je vaak interessante odds vinden die je kunt benutten.

Een ander voordeel van pre-match wedden is dat je de kans hebt om wedstrijden te selecteren die je interessant vindt en dus niet afhankelijk bent van de beschikbaarheid van live wedstrijden. Dit kan bijvoorbeeld van pas komen als je wilt wedden op een wedstrijd van een minder populaire sport of een wedstrijd die op een ongebruikelijke tijd plaatsvindt.

Daarnaast bieden veel bookmakers speciale promoties en bonussen aan voor pre-match weddenschappen, dus je kunt soms extra geld verdienen door gebruik te maken van deze aanbiedingen en inzetten op outrights.

De nadelen van pre-match wedden?

Pre-match wedden heeft een paar nadelen waar je rekening mee moet houden.
Ten eerste; omdat je de weddenschap plaatst voordat de wedstrijd begint, kun je niet rekening houden met late veranderingen, zoals blessures of weersomstandigheden. Dit kan van invloed zijn op de uitkomst van de wedstrijd en daarmee op je weddenschap.

Ten tweede: sommige bookmakers bieden minder opties voor pre-match weddenschappen dan voor live weddenschappen. Dit betekent dat je minder keuzes hebt voor je weddenschap en dat de odds soms niet zo gunstig zijn.

Ten derde, pre-match wedden kan soms minder spannend zijn dan live wedden, omdat je de wedstrijd niet kunt volgen als deze plaatsvindt.

Bij welke sporten is pre-match wedden interessant?

De sporten die het meest geschikt zijn voor pre-match wedden zijn sporten waarbij er veel statistieken beschikbaar zijn en waarop je kunt wedden voordat de wedstrijd begint. Zoals voetbal, waar je kunt wedden op de uitkomst van de wedstrijd, de eindstand, de hoeveelheid doelpunten en de eerste goal scorer.
Basketbal, honkbal, American football, tennis zijn ook interessante sporten voor pre-match wedden, omdat er veel opties zijn zoals de uitkomst van de wedstrijd, het  puntenverschil of de scorer van de eerste goal.

Conclusie

Pre-match wedden houdt in dat je een weddenschap plaatst voordat de wedstrijd begint. Je hebt de tijd om de wedstrijd en teams rustig te bestuderen en een weloverwogen keuze te maken over je inzet. Maar je kunt geen rekening houden met late veranderingen, zoals blessures of weersomstandigheden.

Eigenlijk bieden alle bookmakers, zoals Circus, Jack’s en LiveScoreBet wel pre-match wedden aan. 

Populaire bookmakers

Wedden bij Circus
Free bets
€250
JACKS